Jan Johannes Vennegoor of Hesselink (lair 7 November, 1978 ing Oldenzaal) iku sawijining panyerang tim nasional bal-balan Walanda kang dnhuweni dedeg awak 191 cm lan main kanggo PSV Eindhoven.

Jan Vennegoor of Hesselink
Jan Vennegoor of Hesselink
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jan Johannes Vennegoor of Hesselink
Dhuwur 190 cm (6 ft 3 in)
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Pensiun
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1996-01
2001-2006
2006-2009
2009-2010
2010-2011
2011-2012
FC Twente
PSV Eindhoven
Celtic F.C.
Hull City A.F.C.
SK Rapid Vienna
PSV Eindhoven
142 (59)
156 (72)
78 (34)
31 (3)
10 (2)
17 (2)
Tim nasional
2000-2009 Walanda 8 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 26 June 2006.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 26 June 2006


 
Tim nasional bal-balan Walanda Euro 2008
Gendéra Walanda

1 Van der Sar · 2 Ooijer · 3 Heitinga · 4 Mathijsen · 5 Van Bronckhorst · 6 De Zeeuw · 7 Van Persie · 8 Engelaar · 9 Van Nistelrooy · 10 Sneijder · 11 Robben · 12 Melchiot · 13 Timmer · 14 Bouma · 15 De Cler · 16 Stekelenburg · 17 De Jong · 18 Kuyt · 19 Huntelaar · 20 Afellay · 21 Boulahrouz · 22 Vennegoor of Hesselink · 23 Van der Vaart · Coach: Van Basten