Kabupatèn Cilacap: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: Mei → Mèi, liyane → liyané (2), kota → kutha (2), Luas → Jembar, Geografis → Géografi, kabupatène → kabupatèné, Mangga Kapurih Ugi Mriksani → Uga delengen, Pemerentahan → Pamaréntahan, hektar → hèktar, lokasi...
(→‎Geografis: éjaan: wetan -> wétan, replaced: wetan → wétan)
(éjaan, replaced: Mei → Mèi, liyane → liyané (2), kota → kutha (2), Luas → Jembar, Geografis → Géografi, kabupatène → kabupatèné, Mangga Kapurih Ugi Mriksani → Uga delengen, Pemerentahan → Pamaréntahan, hektar → hèktar, lokasi...)
|}
 
'''Kabupatèn Cilacap''' iku salah sawijine kabupatèn ing [[Jawa Tengah]], lokasinepernahé ing pasisir kidul, kutha [[Cilacap]] iku [[kutha krajan]] kabupatènekabupatèné, kotakutha-kotakutha liyaneliyané :, lan liya-liyaneliyané. LuasJembar wewengkon Kabupatèn iki ± 2.142,50 km² utawa hektarhèktar.
 
== Sajarah ==
 
== GeografisGéografi ==
 
Kabupatèn Cilacap panggonane ana ing antara 108<sup>o</sup>4’30” garis bujur wétan lan 7<sup>o</sup>30’-7°45’20” garis lintang kidul. Iklime iklim tropis, curah udan paling dhuwur ana ing sasi [[November]] lan ngisor dhéwé ing sasi [[MeiMèi]]. Temperatur [[maksimum]] 32,6<sup>o</sup> lan [[minimum]] 24,2 <sup>o</sup>.
 
== PemerentahanPamaréntahan ==
Kabupatèn Cilacap ketata saking 24 [[kacamatan]], 269 [[désa]] lan 15 [[kalurahan]]. DhaftarPratélan kacamatan ing Kabupatèn Cilacap ya iku:
 
* [[Adipala, Cilacap|Kacamatan Adipala]]
== Plesiran ==
 
== ManggaUga Kapurih Ugi Mriksanidelengen ==
 
* [[Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
352.737

besutan