Homs: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bageyan → pérangan
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
(→‎top: éjaan, replaced: bageyan → pérangan)
}}
 
'''Homs''' ({{lang-ar|حمص}} / [[ALA-LC]]: ''Ḥimṣ'') ya iku sawijining [[kutha]] kang manggon ana bageyanpérangan tengah [[Suriah]]. Padununge ana 700.000 jiwa ([[2005]]).
 
==Photos==
352.737

besutan