Eutanasia: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c (→‎top: beda -> béda using AWB)
(→‎Eutanasia dideleng saka sudut cara tindakane: éjaan, replaced: Yen → Yèn)
=== Eutanasia dideleng saka sudut cara tindakane ===
 
YenYèn dideleng saka cara tindakane, eutanasia bisa dibagi dadi telung kategori, ya iku eutanasia agresif, eutanasia non agresif, lan eutanasia pasif.
 
* Eutanasia agresif, uga sinebut eutanasia aktif, ya iku sawijining tindakan kanthi sengaja kang ditindakake déning [[dhokter]] utawa tenaga keséhatan liyane kanggo nyingkatake utawa mungkasi uriping [[pasien]]. Eutanasia agresif bisa ditindakake kanthi pawenehan sawijining [[senyawa]] kang bisa gawé mati, ya iku kanthi oral utawa suntikan. Salah sawijining conto senyawa kang bisa gawé mati ya iku tablet [[sianida]].
352.737

besutan