EMedicine: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning
(→‎Pranala njaba: nglarasaké tulisan "Pranala njaba" using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
 
'''eMedicine''' iku basis kawruh klinis medhis ''online'' sing diadegaké ing taun [[1996]] déning Scott Plantz lan Richard Lavely, loro-loroné dhokter medhis. eMedicine didol marang [[WebMD]] ing sasi Januari 2006.
 
Panelitèn nuduhaké yèn 12% ''resident'' [[radiologi]] migunakaké eMedicine minangka sumber sepisanan jroningsajeroning panelitèn ing internet.<ref name="pmid17707320">{{cite journal |author=Kitchin DR, Applegate KE |title=Learning radiology a survey investigating radiology resident use of textbooks, journals, and the internet |journal=Academic radiology |volume=14 |issue=9 |pages=1113-20 |year=2007 |pmid=17707320 |doi=10.1016/j.acra.2007.06.002}}</ref>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan