Ukara: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen Uga\b +Uga delengen))
(→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké)
'''Ukara''' iku konsèp linguistik lan biasanéracaké diartèkaké minangka sawijining èksprèsi alami basa: ya iku unit tatabasa lan lèksikal sing kasusun saka tembung sing cacahé siji utawa luwih saka siji kang mawa teges.
 
== Péranganing ukara ==
352.737

besutan