Oxyopes subJawanus: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké
(→‎top: éjaan, replaced: sajroning → sajeroning)
(→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké)
'''''Oxyopes subJawanus''''' iku spesies [[kemangga]] sing kalebu sajeroning famili [[Oxyopidae]]. Spesies iki uga pérangan saka genus [[Hamataliwa]] lan ordo [[Araneae]]. Jeneng ngèlmiah saka spesies iki sapisan dibabar ing taun 1907 déning Strand.
 
Kemangga iki biasanéracaké akèh tinemu ing Jawa.
 
== Réferènsi ==
352.737

besutan