Tokyo: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Ugi pirsani: éjaan, replaced: Angkutan → Angkudan
(éjaan, replaced: budhaya → budaya (2), Budhaya → Budaya, Daftar → Pratélan, dipun → dipun (4), gedhung → gedhong, istana → pura, kaluwarga → kulawarga, khusus → mirunggan, korban → kurban, kota → kutha (2), Luas → Jembar, penti...)
(→‎Ugi pirsani: éjaan, replaced: Angkutan → Angkudan)
 
== Ugi pirsani ==
* [[AngkutanAngkudan cepat di Tokyo]]
 
== Pranala njawi ==
348.872

besutan