Mitung dina: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dipun → dipun
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: dipun → dipun)
Mitung dinanan ya iku upacara adat jawa kaggem mengeti tiang ingkang sampun seda. Mitung dinanan dipengeti ing dinten kapitu utawa seminggu sakbanjure wong mau seda. Mitung dinanan utawa pitung dinanan iku dienkake ing omahe sing seda lan biyasane donga kanggo sing seda supaya selamet ing akhirat lan sing dipun wacadipunwaca biyasanipun Al - Qur'an Surat Yasin
352.737

besutan