Gutasi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: dipun → dipun
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(éjaan, replaced: dipun → dipun)
| publisher = Anmol Publications PVT. LTD.
|ISBN=9788126102594}} ({{google books with page|MHSjmfNfz4MC|lihat|162| Gutasi adalah...}})
</ref> Istilah gutasi kawiwitan dipunagém dèning [[Burgerstein]].<ref name="Rajan"/> Gutasi kédadosan ménawi ing kahanan siti ingkang jumbuh pramila nyérap toya inggil ananging laju penguapan utawi [[transpirasi]] rendah utawi ménawi penguapan toya angèl kédadosan amérgi dhuwuripun kelembapan maupun [[udara]].<ref name="Rajan" /><ref name="Biology Questions and Answers"> {{cite web
| url = http://www.biology-questions-and-answers.com/plant-physiology.html
| title = Plant Physiology
 
== Efek gutasi Kanggei Tanaman ==
Gutasi boten gadahi prabawa ingkang signifikan kangge kelangsungan gesang tanduran.<ref name="Rajan"/> ananging, gutasi dipun mangertosidipunmangertosi saged nyebapaken luka ing ron.<ref name="Rajan"/>
 
== Cathetan suku ==
{{Reflist}}
{{botani-stub}}
 
[[Kategori:Fisiologi tumbuhan]]
 
 
{{botani-stub}}
352.737

besutan