Zona wektu: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: éjaan, replaced: klebu → kalebu
(→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké)
(→‎Uga delengen: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
* [[Wektu Universal Kakoordinasi]]
* [[Wektu Atom Internasional]] ([[Wektu Atom Internasional|TAI]])
* [[Universal Time|Wektu Universal]] ([[Universal Time]]) uga klebukalebu definisi UT1
* [[Wektu Sidereal]] ([[Waktu Sidereal|Sidereal Time]])
* [[Wektu Ephemeris]] ([[Waktu Ephemeris|Ephemeris Time]])
352.737

besutan