Sistem lintang: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Planèt → Planit, klebu → kalebu
(→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké)
(éjaan, replaced: Planèt → Planit, klebu → kalebu)
[[Gambar:Solar sys2.png|thumb|right|250px|Tata Surya]]
'''Sistem lintang''' iku sawijining sistem sing dumadi saka siji utawa sawetara [[lintang]] lan racaké arupa [[sistem keplanètan]] sing kabentuk akibat tarikan [[gravitasi]]. Ing antarané sistem lintang anasistem [[tata surya]] sing dumadi saka [[Srengéngé]] lan obyèk-obyèk liya, klebukalebu [[Bumi]] sing orbité ngubengi srengéngé mau.
 
Conto saka sistem lintang yakuwi:
== Uga delengen ==
* [[Galaksi]]
* [[PlanètPlanit jaban surya]]
 
[[Kategori:Sistem lintang| ]]
352.737

besutan