Tompi: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: industri → indhustri (2), dheweké → dhèwèké (6), Dheweké → Dhèwèké (2)
(→‎top: {{nagara}}, {{negara}} -> {{flagicon}})
(→‎top: éjaan, replaced: industri → indhustri (2), dheweké → dhèwèké (6), Dheweké → Dhèwèké (2))
profesi loro iku dilakoni kabehané, dadi [[penyanyi]] lan dadi [[dhokter]].<ref name="adi">[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/tompi-tidak-mau-menyanyi-di-depan-pasien.html Artike Tompi] dipununduh tanggal 5 Juli 2011</ref><ref name="tompi">[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/t/tompi/berita/ berita Tompi] dipununduh tanggal 5 Juli 2011</ref>
Priya kalairan saka [[Lhokseumawe]], [[Aceh]].<ref name="adi"/>
DhewekéDhèwèké ngakuni manawa profesi dadi [[penyanyi]] iku namung amarga nyanyi iku hobiné.<ref name="adi"/>
 
DhewekéDhèwèké, ngrasa manawa dhewekédhèwèké ora kudu dadi atris utawa ora dibayar sakalipun dhewekédhèwèké tetep bakal nyanyi.<ref name="adi"/>
Ananging, kabeneran digandheng déning industriindhustri [[musik]].<ref name="adi"/>
Tompi kang njalani pagaweané iki tetep anduwèni usaha kanggo misah paggaweané dadi [[dhokter]] lan dadi [[penyanyi]].<ref name="adi"/>
Menawa ana [[pasien]] kang anjaluk dhewekédhèwèké nembang utawa foto-foto, dhewekédhèwèké bakal nolak lan ngomong manawa dudu tempaté.<ref name="adi"/>
 
Tompi nikah karo kenya ayu kang jenengé [[Arti Nadira]], pepujaning atiné kang wus dipacari nganti 6 taun suwené.<ref name="adi"/>
[[Arti Nadira]] uga dhokter, ananging dhewekédhèwèké luwih preduli babagan kaséhatané Tompi.<ref name="adi"/>
Mulai saka pola mangan nganti bahan-bahan kanggo ngracik panganané.<ref name="adi"/>
Amarga perhatian saka [[Arti Nadira]], Tompi ngakuni manawa dhewekédhèwèké ora nganggo panyedap panganan manawa masak.<ref name="adi"/>
 
Miturut masalah [[Kleptokrasi]] kang dadi julukané [[Indonésia]].<ref name="tompi"/>
Tompi anduwèni pandapat, manawa industriindhustri musik ning [[Indonésia]] ora variatif.<ref name="tompi"/>
Industri musik [[Indonésia]] namung ndelengi panjualan RBT.<ref name="tompi"/>
Pembajakan uga wus umum ning kalangan [[masarakat]] [[Indonésia]] ora namung iku, ngunduh tetembanga gratis ning [[internet]] uga
352.737

besutan