Nunung: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dheweké → dhèwèké (2)
(→‎top: {{nagara}}, {{negara}} -> {{flagicon}})
(→‎top: éjaan, replaced: dheweké → dhèwèké (2))
 
Nunung anak kaping telu saka pitu saudara, tau gagal anggoné bebrayanan karo bojo kang luwih enom umuré.<ref name="nunung"/>
Bojo kang kapisan jenengé [[Daniel Setyadi]], umuré luwih enom wolung taun saka dhewekédhèwèké, uga bojo kang kaping loroné, jenengé [[Rohani Widodo]], kacek umur nganti 12 taun.<ref name="nunung"/>
Nalika tanggal 23 Januari 2009, Nunung nyoba bebrayanan manèh karo Wiki Husein, artis anyaran saka [[Solo]], [[Jawa Tengah]].<ref name="nunung"/>
Pernikahan kang diadakaké déning Nunung iki, dadi masalah ning kalangan [[masarakat]] amarga kacek umur kang nganti 12 taubn.<ref name="nunung"/>
Penyakit kaya iku ora namung kumat nalika ning [[studio]], nalika gojegan ning ngumah uga sering kumat.<ref name="Nunung Sr"/>
Nunung tau njalani terapi kanggo nyuda penyakité iku, ananging wis pasrah amarga iku memang penyakit keturunan.<ref name="Nunung Sr"/>
Ning akhiré, Nunung kang tau olih ''komplain'' masalah iku namung bisa meneng amarga dhewekédhèwèké uga ora bisa ngapa-ngapa, kabèh mau gudu gawéan.<ref name="Nunung Sr"/>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan