Kanker: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: éjaan, replaced: Cathethan Suku → Cathetan suku
(→‎Faktor keturunan: éjaan, replaced: kaluwarga → kulawarga (2))
(→‎Cathetan suku: éjaan, replaced: Cathethan Suku → Cathetan suku)
Radikal bebas inggih punika atom, gugus atom, utawi molekul ingkang kagungan electron bebas kang boten pasangan ing bundheran sekitaripun.<ref name="internet 3">[http://www.cancerhelps.com/penyebab-kanker.htm Panyebab Kanker] (dipununduh 01 November 2012)</ref>
 
== CathethanCathetan Sukusuku ==
{{reflist}}
== Uga delengen ==
352.737

besutan