Kilomèter: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: seka → saka
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎top: éjaan, replaced: seka → saka)
'''Kilomèter''' (simbol: '''km''') iku [[itungan dawa]] sing dawané padha karo 1000 [[mèter]] (sekasaka [[basa Yunani]]: ''khilia'' = sèwu lan ''metro'' = itung/ukur). Sa-km kira-kira antara 0,621 [[mil]], 1094 [[yard]] utawa 3281 [[sikil (itungan ukur)|sikil ''(feet)'']].
 
----
<small>[[milimèter]] &lt;&lt; [[sentimèter]] &lt;&lt; [[dèsimèter]] &lt;&lt; [[mèter]] &lt;&lt; [[dhékamèter]] &lt;&lt; [[hèktomèter]] &lt;&lt; [['''kilomèter]]'''</small>
 
== Uga delengen ==
352.730

besutan