D'Bagindas: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: senajan → sanajan
(→‎top: éjaan, replaced: enggal → énggal, nembe → nembé, sae → saé)
(→‎top: éjaan, replaced: senajan → sanajan)
| situs =
}}
'''D'Bagindas''' inggih punika satunggalipun [[grup musik]] saking [[Indonesia]] ingkang anggotanipun Dian Purnama utawi Tile, Dandy, Michael Christian utawi Mike, lan Beny Rianto utawi Bian.<ref name="internet1"/> Band punika dipunwiwiti saking idenipun Tile ingkang nembé mireng lagu ingkang dipunripta déning Mike ingkang dipuanggep Tile minangka lagu ingkang brilian.<ref name="internet1"/> Awit saking punika, kekalihipun lajeng ngejak Dandy kanggé damel grup band énggal, senajansanajan kedah gantos aliran saking band aliran [[metal]] dados [[pop]] [[melayu]].<ref name="internet1"/>
Mike, ingkang ngripta lagu lan nyobi dados vokalisipun ngraos boten saged nyanyikaken lagu kasebat kanthi saé lan lajeng nyobi mados vokalis kanggé grup band-ipun.<ref name="internet1"/> Saking punika, lajeng kepanggih kaliyan Bian, ingkang asalipun saking [[Kota Malang|Malang]], ingkang dipundaulat minangka vokalis kanthi karakter vokal [[dangdut]].<ref name="internet1"/>
Kangge album ingkang kapisan, D'Bagindas nyamektakaken 12 lagu, kanthi lagu ''Apa yang Terjadi'' ingkang dipunpendhet minangka singel ingkang kapisan.<ref name="internet1"/> Band punika ngusung lan nggabungaken aliran-aliran musik kados dangdut, [[keroncong]], [[blues]], lan [[country]].<ref name="internet1"/> [[Video]] klip kanggé singel ingkang kapisan dipun[[sutradara]]i déning [[Abimael Gandy]] kanthi ''setting'' griya susun [[Tanah Abang]].<ref name="internet1">[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/d/d_bagindas/ '''D'Bagindas'''] dipunundhuh tanggal 29 Juli 2011)</ref>
352.737

besutan