Arianna Teoh Lai Poh: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen))
 
== Uga delengen ==
* [[Miss Malaysia]]
 
{{stub}}
 
[[Kategori:Miss Malaysia]]
 
 
{{stub}}
348.872

besutan