Nunung: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: sinetron → sinétron
(→‎top: éjaan, replaced: njalani → nglakoni (2), Pemeran → Ingkang maragani)
(→‎top: éjaan, replaced: sinetron → sinétron)
 
'''Tri Retno Prayudati''' utawa luwih kondhang karo undangan '''Nunung''', pelawak [[Indonésia]] kang jenengé [[Srimulat]].<ref name="nunung">[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/n/nunung_srimulat/ biografi Nunung Srimulat] dipununduh tanggal 2 Juni 2011</ref>
Pelawak kang jenengé dikenal amarga sinetronsinétron ''SI DOEL ANAK SEKOLAHAN''.<ref name="nunung"/>
Wanita kelahiran kutha [[Solo]], tanggal 5 April taun [[1964]] iki tau ngolihi panghargaan ning [[Anugerah Panasonic Award]] ning taun [[1999]] karo predikat Ingkang maragani Komedi Wanita kang paling apik.<ref name="nunung"/>
 
352.737

besutan