Pendhidhikan akadhemik: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ilmu → ngèlmu
(éjaan, replaced: utamané → mliginé)
(→‎top: éjaan, replaced: ilmu → ngèlmu)
'''Pendhidhikan akademik''' iku sawijining [[pendhidhikan dhuwur]] sing diarahaké mliginé marang panguwasan lan pangembangan disiplin ilmungèlmu kawruh, [[tèknologi]], lan/utawa [[seni]] tinamtu, sing nyakup program pendhidhikan [[sarjana]], [[magister]], lan [[dhoktor]].
 
== Satuan pendhidhikan penyelenggara ==
352.737

besutan