Louis XIII saking Prancis: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Mei → Mèi
(→‎top: éjaan, replaced: Mei → Mèi)
 
[[Gambar:Louis_XIII.jpg|thumb|right]]
'''Louis {{rom-maj|XIII|13}}''' dipunceluk ''le Juste '' miyos nalika surya kaping [[27 September]], [[1601]], [[Château de Fontainebleau|Fontainebleau]]-[[14 MeiMèi]], [[1643]], [[Saint-Germain-en-Laye]]), inggih punika raja [[Perancis|Prancis]] sarta [[Liste des rois de Navarre|Navarre]] ([[1610]]-[[1643]]). Panjenenganipun putra saking [[Henri IV de France|Henri IV]] kaliyan [[Marie de Médicis]], panjenenganipun bapanipun [[Louis XIV de France|Louis XIV]].
 
[[Kategori:Kalairan 1601]]
352.737

besutan