Wong Bali: Béda antara owahan

43 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
+kat
c (bot Menambah: es, id, ms, nl, pl, ru, sh)
c (+kat)
 
[[Kategori:Bali]]
[[Kategori:Sukubangsa ing Indonesia|Bali]]
 
[[en:Balinese people]]
78.625

besutan