30 Sèptèmber: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: komunis → kuminis
(éjaan, replaced: penjara → \bkunjara, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
(→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: komunis → kuminis)
== Kadadosan Wigati ==
[[1452]] – [[Alkitab]] [[Johann Gutenberg]]: buku ingkang kaping pisan dipuncithak.
[[1965]] – [[Kudeta]] déning kaum [[komuis]] utawi [[Gestapu]]. Lajeng antawis 500.000 ngantos 2.000.000 tiyang ingkang dipuntudhuh komuniskuminis dipejahi déning para satru. Èwonan tiyang ugi dipunjeblosaken \bkunjara.
 
== Wiyosan ==
352.737

besutan