Tuduhaké menu pokok

30 September punika dinten ingkang kaping 273 utawi 274 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

1452Alkitab Johann Gutenberg: buku ingkang kaping pisan dipuncithak. 1965Kudeta déning kaum komuis utawi Gestapu. Lajeng antawis 500.000 ngantos 2.000.000 tiyang ingkang dipuntudhuh kuminis dipejahi déning para satru. Èwonan tiyang ugi dipunjeblosaken panjara.

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

29 September – 30 September – 1 Oktober