Dhinamisme: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: proses → prosès
c (Cahyo Ramadhani ngalih kaca Dinamisme nyang Dhinamisme)
(→‎top: éjaan, replaced: proses → prosès)
'''Dinamisme''' iku sawijining konsèp sing nduwé sawetara arti.
*[[Dinamisme (metafisika)]], udaran kosmologi tumrap ndonya material miturut [[filosofi prosesprosès]].
*''Dinamisme'', sebutan sing kagunakaké [[Virginia Postrel]] kanggo nerangaké filosofi sosial sing ana gandhèng cènèngé kasro owahan-owahan budaya, pilihan individual, lan masarakat tinarbuka..
*"Dinamisme plastik", sebutan sing digunakaké déning obahan seni [[futurisme (seni)|futuris]] Italia kanggo nerangaké konsèp sing gegandhèngan karo obahan obyek, intrinsik lan relatif tumrap lingkungané.
352.737

besutan