Monokrom: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: nduwèni → duwé (3)
(→‎top: éjaan, replaced: diubah → diowah, sifat → sipat, . → . (2), secara → kanthi)
(→‎top: éjaan, replaced: nduwèni → duwé (3))
[[File:Parrot EGA monochrome palette.png|thumb|right|Foto kang diowah dadi siji werna]]
 
'''Monokrom''' ({{lang-grc|μονόχρωμος}} ''monochromos'' kang artiné "siji werna") ya iku istilah kang kanthi umum bisa diartekake ing sajeroning lukisan, rekaman, utawa foto kang ngandut sakwerna, utawa [[cahya]] ngandut salah sijiné werna.<ref>{{citation | title = Merriam-Webster Online Dictionary | chapter = monochrome | year = 2009 | url = http://www.merriam-webster.com/dictionary/monochrome | accessdate = 2009-10-16}}</ref> Cahya monokrom bisa digolongake cahya kang nduwèniduwé siji arah. Objek utawa gambar kang nduwèniduwé sipat monokrom autawa sakwernabisa digolongake ing gradasi kulawarga (siji werna) [[werna]] utawa [[rona]]. Gambar monokrom kang ngandut werna netral ya iku werna kang nduwèniduwé [[skala klawu]] utawa [[ireng putih]].
 
==Cathetan sikil==
352.737

besutan