Tokyo: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Géografi: éjaan, replaced: kepulowan → kapuloan
(→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi, sacara → kanthi)
(→‎Géografi: éjaan, replaced: kepulowan → kapuloan)
 
== Géografi ==
Prefektur Tokyo dipunpérang dados Dharatan dan kepulowankapuloan. Pérangan Dharatan dumunung wonten ing sisih kidul-kilèn [[Lempongan Tokyo]], watawis 90 km saking wétan ka kilèn, lan 25 km lèr ka kidul. Tokyo wewatesan kaliyan [[Prefektur Chiba]] ing sisih wétan, [[Prefektur Yamanashi]] ing kilèn, [[Prefektur Kanagawa]] ing kidul, lan [[Prefektur Saitama]] ing sisih lèr. Kepuloanipun arupi [[Kepulauan Izu]] lan [[Kepulauan Ogasawara]], manjang watawis 1.000 km ka [[Samudra Pasifik]].
 
=== Distrik kutha/laladan pemilihan ===
348.872

besutan