Massa atom: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau
(→‎top: éjaan, replaced: satuan → ékan)
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau)
'''Massa atom''' saka [[unsur kimia]] ya iku [[massa]] sawijining [[atom]] ing kahanan meneng, lumrahé dinyatakaké sajeroning [[ékan massa atom]]. Massa atom sering disinonimaké karon massa atom relatif, massa atom rata-rata, lan berat atom. Sanadyan mangkono, ana bédané sethithik amarga aji-aji kasebutmau bisa arupa rata-rata bobot saka massa kabèh [[isotop]] unsur, utawa massa saka sawijining isotop waé.
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan