30 Sèptèmber: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu
(→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: komunis → kuminis)
(→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu)
''' 30 [[September]] ''' punika, dinten ingkang kaping 273 utawi 274 ing [[taun|warsa]] [[kabisatwuntu]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
352.737

besutan