25 Juli: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu
(→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: Korea → Koréa)
(→‎top: éjaan, replaced: kabisat → wuntu)
''' 25 [[Juli]] ''' punika, dinten ingkang kaping 206 utawi 207 ing [[taun|warsa]] [[kabisatwuntu]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
352.737

besutan