Pelé: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: julukan → jejuluk
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau)
(→‎top: éjaan, replaced: julukan → jejuluk)
| nationalcaps(goals) = {{0}}92 {{0}}(95)
}}
'''Edison Arantes do Nascimento''' utawi ingkang asring dipuntepungi kanthi nama '''Pelé''' ({{lahirmati||23|10|1940}}) inggih punika minangka [[legenda]] bal-balan donya ingkang asalipun saking [[Brasil]]. Sadanguning karieripun minangka pemain, Pelé kasil mbekta [[Brasil]] dados Juara Donya Bal-balan kaping 3, inggih punika nalika taun [[1958]] ing [[Swedia]], taun [[1962]] ing [[Chili]], lan taun [[1970]] ing [[Meksiko]]. Berkat kasuksesanipun mau, Brasil kagungan hak saking [[Piala Jules Rimet]]. Pelé pikantuk julukanjejuluk ''O Rei'' utawi ''Sang Raja''.<ref>http://www.fifa.com/classicfootball/players/player=63869/index.html</ref>
 
Piyambakipun miyos wonten ing Três Corações, [[Minas Gerais]], [[Brasil]].
352.737

besutan