Kampus: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: biasa → biyasa, kene → kéné, sawise → sawisé
(→‎top: éjaan, replaced: panggenanipun → panggènipun)
(→‎top: éjaan, replaced: biasa → biyasa, kene → kéné, sawise → sawisé)
'''Kampus''' ya iku panggonan kagem panggènipun [[pendidikan]]. [[Pendidikan]] ning kenekéné ora sadremo [[pendidikan]] biasabiyasa, ananging [[pendidikan tinggi]]. ya iku [[pendidikan]] sawisesawisé [[pendidikan formal]] setingkat [[Sekolah Menengah Atas]] ([[SMA]]).<ref name="kampus">[http://www.lontar.ui.ac.id lontar UI] (dipunundhuh tanggal 24 juni 2012)</ref>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan