30 Sèptèmber: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: Gregorian → Grégorius (2))
 
'''30 [[September]]''' punika dinten ingkang kaping 273 utawi 274 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
352.737

besutan