25 Juli: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (5), - → - (5), Gregorian → Grégorius (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ''' → ''' (2), ''' → ''' , kaping → kaping , utawi → utawi , ing → ing, punika, dinten → punika dinten)
(éjaan, replaced: - → - (5), - → - (5), Gregorian → Grégorius (2))
 
'''25 [[Juli]]''' punika dinten ingkang kaping 206 utawi 207 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[306]]''' - [[Konstantinus I]] mratèlakaken dados [[Kekaisaran Romawi|Kaisar Romawi]].
* '''[[1907]]''' - [[Koréa]] dados protektorat [[Jepang]].
*'''[[1978]]''' - Louise Brown, "[[bayi tabung]]" ingkang sepindhah, lair.
 
{{Berita
|tgl = [[2012]]
|ber = - '''[[Lindhu Simeulue 2012|Lindhu]]''' mawi kakiyatan 6,4 [[Skala Richter|SR]] ngguncang [[Pulo Simeulue]], [[Acèh]].
|HU = y
|gbr =
 
== Wiyosan ==
* '''[[1978]]''' - Louise Brown, "[[bayi tabung]]" ingkang sepindhah, lair.
 
== Séda ==
352.737

besutan