13 Juli: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: - → - (3), - → - (3), Gregorian → Grégorius (2)
(→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: modhèrn → modhèren)
(éjaan, replaced: - → - (3), - → - (3), Gregorian → Grégorius (2))
 
'''13 [[Juli]]''' punika dinten ingkang kaping 194 utawi 195 ing [[taun wuntu]] miturut [[Kalendher GregorianGrégorius|Kalèndher GregorianGrégorius]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1908]]''' - Kanggé ingkang kaping sepindhah, tiyang èstri kénging ndhèrèk [[Olimpiade]] modhèren.
* '''[[1930]]''' - Piala Dunia FIFA 1930 dipunwiwiti ing [[Uruguay]].
* '''[[1996]]''' - Pesawat [[DC-10]] [[Garuda Indonésia]] dhawah pas badhé mabur saking [[Papan Anggegana Fukuoka]], [[Jepang]], 3 tiyang séda.
 
== Wiyosan ==
352.737

besutan