Snow White and the Seven Dwarfs (filem 1937): Béda antara owahan

→‎top: éjaan, replaced: bioskop → biyoskup
(→‎top: éjaan, replaced: bioskop → biyoskup)
| gross = $66,596,803
}}
'''''Snow White and the Seven Dwarfs''''' ("Putri Salju lan Pitung Kurcaci") inggih punika salah satunggaling [[filem]] [[animasi]] ingkang dipunasilaken déning [[Walt Disney]] lan dipuntayangaken wonten ing [[bioskopbiyoskup]] déning [[RKO Radio Pictures]] wonten ing tanggal [[4 Pebruari]] [[1937]] wonten ing Bioskop Carthay Circle ing [[Amérika Sarékat]]. Film lan wii-wijinan ingkang dipunasilaken ing jaman kuno déning [[Brothers Grimm]], [[Snow White]].{{sfn|Barrier|1999|p=229}}
 
==Sajarah==
348.872

besutan