Wong Jawa: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Tokoh-tokoh Jawa: éjaan, replaced: Uskup → Biskop
(éjaan, replaced: Provinsi Jawa TengahProvinsi Jawa Tengah, seni → kagunan, Seni → Kagunan)
(→‎Tokoh-tokoh Jawa: éjaan, replaced: Uskup → Biskop)
* [[Wahid Hasjim]], pahlawan nasional Indonésia lan menteri nagara sajeroning kabinèt pisanan Indonésia.
* [[Hasyim Asyari]], Pendhiri Nahdatul Ulama.
* [[Julius Darmaatmadja]], UskupBiskop Agung Jakarta lan Mantan Ketua KWI ([[Konferensi Waligereja Indonésia]])2000-2006.
 
== Cathetan sikil ==
352.737

besutan