Lendhah, Kulon Praga: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| p6 = [[Ngenthakreja, Lendhah, Kulon Praga|Ngenthakreja]]
}}
'''Lendhah''' iku [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Kulon Praga]].<ref>{{Cite web|url=http://www.kemendagri.go.id/pages/data-wilayah|title=Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)|website=www.kemendagri.go.id|language=Indonésia|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=2017-10-31}}</ref>
'''Lendhah''' iku [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Kulon Praga]], [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]].
 
Kacamatan Lendhah kapérang dados 6 dhésa utawi kalurahan inggih punika<ref>[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Désa/View-category.html?limitstart=10 Data saka Indonésia Maju]</ref>:
 
== Désa lan kalurahan ==
* [[Wahyuharja, Lendhah, Kulon Praga|Wahyuharja]]
* [[Bumireja, Lendhah, Kulon Praga|Bumireja]]
* [[Ngenthakreja, Lendhah, Kulon Praga|Ngenthakreja]]
 
== RujukanRéferènsi ==
{{reflist}}
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.kulonprogo.go.id/main.php Situs resmi Kabupatèn Kulon Praga]
 
{{Kacamatan Lendah}}
{{Kabupatèn Kulon Praga}}
{{DI Yogyakarta}}
 
[[Kategori:Kabupatèn Kulon Praga]]
 
[[Kategori:Kacamatan ing Kabupatèn Kulon Praga]]
[[Kategori:Kacamatan ing Ngayogyakarta]]
[[Kategori:Lendhah, Kulon Praga| ]]
 
{{Kacamatan-stub}}
63.076

besutan