Dzulhijjah: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Makna wigati: éjaan, replaced: ibadah → ngibadah (2)
(→‎Uga delengen: éjaan, replaced: islam → Islam)
(→‎Makna wigati: éjaan, replaced: ibadah → ngibadah (2))
 
== Makna wigati ==
* Ing tanggal 9 wulan iki, umat [[Islam]] sing ngayahi ibadahngibadah kaji [[wukuf]] ing [[Arafah]], sauntara iku sing ora ngayahi ibadahngibadah kaji disunnahaké supaya pasa Arafah.
* Ing tanggal 10 wulan iki, umat [[Islam]] mèngeti dina riyaya [[Idul Adha]] utawa dina riyaya kurban
* Ing wulan iki uga para pameluk agama Islam ngayahi [[Ibadah kaji]] menyang tanah suci [[Mekkah]] ya iku antara tanggal 8 nganti 12.
352.737

besutan