Prambanan, Klathèn: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(anyari)
| p2 = [[Cucukan, Prambanan, Klathèn|Cucukan]]
| p3 = [[Kotèsan, Prambanan, Klathèn|Kotèsan]]
| p4 = [[PerengPèrèng, Prambanan, Klathèn|Pereng]]
| p5 = [[Kebondalem Kidul, Prambanan, Klathèn|Kebondalem Kidul]]
| p6 = [[Tlaga, Prambanan, Klathèn|Tlaga]]
3.597

besutan