Nokia 8250: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: pixel → piksel using AWB
(ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2))
c (→‎top: clean up, replaced: pixel → piksel using AWB)
}}
 
'''Nokia 8250''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Nokia]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/nokia/217/nokia-8250|title=Harga dan Spesifikasi Nokia 8250 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 102.5 x 45 x 19&nbsp;mm déné boboté 81 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 84 x 48 pixelpiksel. Kanggo sesukan, uga ana [[game]] cacah 4 ya iku ''[[Memory]]'', ''[[Snake]]'', ''[[Logic]]'', ''[[Opposite]]''. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[monoponik]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 830 [[Ampere|mAh]] kanthi nomer sèri BLB-2 lan bisa kanggo nganti 50 jam - 150 jam nalika ''standby'' lan tahan 2 jam - 3 jam 20 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Nokia_8250">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/nokia_8250-217.php|title=Nokia 8250 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
5.601

besutan