Motorola ROKR E2: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2)
(Kaca anyar: {{Infobox mobile phone | name = Motorola ROKR E2 | family = | logo = | logo caption = | image = | image_size = | caption = | aka = |...)
 
(ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2))
 
{{Infobox mobile phone
| name = Motorola ROKR E2
| memory_card = SD, up to 2 GB
| input =
| display = TFT, 256K werna</br />2.0 inches, 30 x 40 mm, 12.4 cm2 (~23.6% screen-to-body ratio)</br />240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~200 ppi density)
| rear_camera = 1.3 MP, LED flash
| front_camera = No
| messaging = SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging
| java =
| featured = </br />FM radio
| language =
| title =
}}
 
'''Motorola ROKR E2''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Motorola]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/motorola/1401/motorola-rokr-e2|title=Harga dan Spesifikasi Motorola ROKR E2 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki dikenalakékawanuhaké ing Januari taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 49.5 x 18 &nbsp;mm déné boboté 107 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inchi kanthi résolusi 240 x 320 pixel. Motorola ROKR E2 nggunakaké [[sistem operasi]] Linux. Kanggo sesukan, uga ana [[game]]. Motorola ROKR E2 dilengkapi kaméra 1.3 MP lan fitur ''[[LED flash]]'',. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]uga saka [[MP3]]/[[AAC]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 850 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti 200 jam nalika ''standby'' lan tahan 4 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Motorola_ROKR_E2">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/motorola_rokr_e2-1401.php|title=Motorola ROKR E2 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
 
{{Punsèl Motorola}}
 
[[Kategori:Punsèl kang dikenalakékawanuhaké 2006]] [[Kategori:Punsèl Motorola]]
[[Kategori:Punsèl Motorola]]
352.737

besutan