Siemens C35: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
clean up, replaced: pixel → piksel using AWB
(ganti isi, replaced: dikenalaké → kawanuhaké (2))
c (clean up, replaced: pixel → piksel using AWB)
}}
 
'''Siemens C35''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Siemens]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/siemens/92/siemens-c35|title=Harga dan Spesifikasi Siemens C35 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 118 x 46 x 21&nbsp;mm déné boboté 110 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 54 pixelpiksel. Kanggo sesukan, uga ana [[game]] cacah 4 ya iku ''[[Wayout]]'', ''[[Reversi]]'', ''[[Quattropoli]]'', ''[[Minesweeper]]''. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[monoponik]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[NiMH]] kapasitas 500 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti 50 jam - 180 jam nalika ''standby'' lan tahan 90 menit - 300 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Siemens_C35">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/siemens_c35-92.php|title=Siemens C35 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
5.601

besutan