Siemens Xelibri 7: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: kuartal → kwartal (2)
c (clean up, replaced: pixel → piksel using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: kuartal → kwartal (2))
| manufacturer =
| networks =
| releasedate = 2003, kuartalkwartal 4
| predecessor =
| successor =
}}
 
'''Siemens Xelibri 7''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Siemens]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/siemens/553/siemens-xelibri-7|title=Harga dan Spesifikasi Siemens Xelibri 7 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing kuartalkwartal 4 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 105 x 46 x 26&nbsp;mm déné boboté 83 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi résolusi 101 x 80 piksel. Kanggo sesukan, uga ana [[game]]. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]]. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] lan bisa kanggo nganti 290 jam nalika ''standby'' lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Siemens_Xelibri_7">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/siemens_xelibri_7-553.php|title=Siemens Xelibri 7 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref> Punsèl iki salah siji saka sèri Siemens [[Xelibri]] kang khusus dirancang kanthi wujud [[aksésoris sandhangan]] kang bisa kanggo nampa télpon..
== Rujukan ==
{{Reflist}}
351.333

besutan