Zhao Ziyang: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB
(→‎Sedonipun Zhao: éjaan, replaced: ndherek → ndhèrèk, kenging → kénging)
c (clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB)
}}
 
'''Zhao Ziyang''' ([[Hanzi prasaja]]: 赵紫阳, [[Hanzi tradisionaltradhisional]]: 趙紫陽, [[Hanyu Pinyin]]: Zhào Zǐyáng) ([[17 Oktober]] [[1919]]–[[17 Januari]] [[2005]]) ya iku sapriyantun [[pulitikus]] wonten ing [[Republik Rakyat Tiongkok]]. panjenenganipun ya iku mantan [[Perdana Menteri Republik Rakyat Tiongkok]] saking [[1980]] ngantos [[1987]], ugi [[Sekretaris Jendral Partai Kuminis Tiongkok|Sekretaris Jendral]] [[Partai Kuminis Tiongkok]] saking [[1987]] ngantos [[1989]].
 
dados sapriyantun pejabat ngalenggahan inggil, panjenenganipun ya iku pangarsa reformasi ingkang nglampahi ewah-éwahan peken ingkang meningkatkan produksi kaliyan pesat ugi mangarsani langkah-langkah kagem mempersingkat [[birokrasi]] ingkang lema ugi nempuhi [[korupsi]].
5.601

besutan