Présidhèn Républik Indonésia: Béda antara owahan

c
clean up, replaced: konsep → konsèp using AWB
(→‎Referensi: ganti isi)
c (clean up, replaced: konsep → konsèp using AWB)
* Ngemu daya saka pemerintah miturut KONSTITUSI
* Ngemu kakuwasan paling dhuwur liwat [[Tentara Nasional Indonésia Angkatan Dharat|Tentara]], [[Tentara Nasional Indonésia Angkatan Laut|angkatan Laut]]<nowiki/>lan [[Tentara Nasional Indonesia Angkatan Udara|Angkatan Udhara]]
* Diajokaké Konsèp Hukum kanggo [[Dewan Perwakilan Rakyat|house saka Wakil]] (DPR). Présidèn kanggo tumindak diskusi lan disetujoni saka konsepkonsèp hukum karo PARLEMEN lan pass BILL menyang HUKUM.
* Stipulate angger-Angger Pamaréntahan ing Lieu saka Hukum (ing kawigaten pasukan)
* Pesawat Saka Peraturan Pemerintah
5.601

besutan