Lok Tunggul, Pengaron, Banjar: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
clean up, replaced: desa → désa using AWB
(→‎top: generate)
c (clean up, replaced: desa → désa using AWB)
*[http://banjarkab.go.id/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=29&Itemid=86 Kabupatèn Banjar Ono ing Angka 2006]
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master Wilayah ing situs BPS (Data Desember 2007)]
*[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=20 Dhaptar kode desadésa Kalimantan Kidul]
 
{{Pengaron, Banjar}}
5.602

besutan