Robert Burns: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: nuwuhake → nuwuhaké
(→‎top: ganti isi, replaced: anake → anaké)
(→‎top: ganti isi, replaced: nuwuhake → nuwuhaké)
Wong tuwané, [[William Burnes]] lan [[Agnes Broun]], ya iku tani nanging péngin anaké éntuk pawiyatan kang becik.<ref name="RB spl"/><ref name="RB bbc"/>
Dhèwèké banjur sregep maca.<ref name="RB bbc"/>
Pakaryane [[Alexander Pope]], [[Henry Mackenzie]], lan [[Laurence Sterne]] nuwuhakenuwuhaké insprirasine.<ref name="RB bbc"/>
''Handsome Nell'' kanggo [[Nellie Kilpatrick]] ya iku lagu sepisanan sing dhewekne gawé.<ref name="RB bbc"/>
Dhèwèké uga sinau basa [[Prancis]] lan [[Alkitab]].<ref name="RB spl"/>
352.737

besutan