Hatta Rajasa: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
anyar, replaced: anduwèni → duwé (2)
(Nambahi gambar)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
(anyar, replaced: anduwèni → duwé (2))
}}
 
'''Ir M Hatta Rajasa''',({{lahirmati|[[Palembang]], [[Sumatera Selatan]]|18|12|1953}}) pangusaha lan [[CEO]] kang sukses kang saiki konsèntrasi dadi politisi <ref name="hatta">[http://www.tokoh-indonesia.com/ensiklopedi/h/hatta-rajasa/biografi/index.shtml biografi Hatta Rajasa] dipununduh tanggal 29 Juni 2011</ref>. Sawisé mlebu parté, kabèh perusahaan kang diduwèni déning Hatta Rajasa di edol, Hatta uga dianggep dadi penganut [[pluralisme]] ning polotik, lan anduwèniduwé obsesi dadi [[politisi]] nagarawan kang ngatumakaké kapentengan rakyaté.<ref name="hatta"/> Wus biyasa kerja abot, jujur, mandiri lan biyasa kerjasama awit cilik. Sekjen Parté Amanat Nasional iki, dipercaya kanggo nunjukake ''integritas'' lan ''kapasitas''é njabat dadi Menristek ning Kabinet Gotong-Royong lan dadi Menteri Perhubungan ning Kabinet Indonésia kang anyar.<ref name="hatta"/>
 
== Pendidikan ==
* Juni 2002:Kunjungan kanagaran karo Présidhèn Républik Indonésia menyang [[Italia]], [[Inggris]], [[Austria]], Républik [[Ceko]] lan [[Slovakia]]
=== Pangalaman Liyan ===
Saliyané pangalaman ing tingkat internasional, Hatta Rajasa uga anduwèniduwé pangalaman liya ning Indonésia lan ning nagara jaba, kaya ta <ref name="rajasa">[http://www.iaea.org/About/Policy/GC/GC46/cv_rajasa.html Presiden Curriculum Vitae] dipununduh tanggal 29 Juni 2011</ref>
* Wakil Ketua Alumni [[ITB]], Cabang [[Jakarta]]
* Wakil Ketua, Indonésian Petroleum lan Panas Bumi Asosiasi Pengeboran (APMI)
352.737

besutan