Menara: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Ananging → Nanging
(→‎Étimologi: éjaan, replaced: : → :)
(→‎top: ganti isi, replaced: Ananging → Nanging)
[[Gambar:Eiffel Tower 20051010.jpg|thumb|250 px|Menara Eiffel, [[Prancis]] ]]
 
'''Menara''' inggih punika struktur damelanipun [[manungsa]] ingkang dhuwuripun langkung saking [[lébar]]ipun. Menara punika dipunyasa minangka sawijining ''mercu tanda'' ingkang dipunyasa kanthi éndah sesawanganipun. AnangingNanging ancasing menara inggih punika kanggé njagi papan saha [[lemah]].
 
== Étimologi ==
352.737

besutan